Ga jij al een tijd naar de sportschool en kan je niet wachten om meer spieren te krijgen? Dan zijn er veel factoren waar je op moet letten tijdens het verkrijgen van deze muscles! Je traint misschien al een paar keren in de week, maar daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met je voeding. Er zijn een aantal dingen die je kunt eten om je spieropbouw een boost te geven. In dit artikel vertel ik je meer over 3 ingrediënten die je moet toevoegen aan je boodschappenlijstje. 

Tonijn

Je weet waarschijnlijk wel dat het goed is om vis te eten.. Hierdoor krijg je namelijk veel meer omega 3 binnen wat goed is voor je bloedvaten en hart. Maar als je aan de slag gaat met het verkrijgen van je powerballs, dan is tonijn zeker een must op jouw boodschappenlijst! Deze vissoort heeft verschillende voordelen, zo bestaat het uit eiwitten die je nodig hebt. Daarnaast is het goed om te weten dat de vis bijna geen koolhydraten bevat! Handig voor als je een koolhydraatarm dieet volgt! 

Kipfilet

Nee, met kip bedoelen we geen KFC, maar juist de filet hiervan! Wanneer je dit eet krijg je enorm veel eiwitten binnen! Goed voor je spieren! Het is wel goed om te weten dat je echt het filet moet eten, als je namelijk gaat kijken naar een kippenpoot of dijfilet, zal je direct zien dat het vetpercentage van het stuk vlees toeneemt. Dit in tegenstelling tot de kipfilet. Maak het klaar met broccoli en zilvervliesrijst voor een voedzame maaltijd.

(Vegan) kwarkAls laatst mag je geen kwark missen tijdens het opbouwen van je spieren. Je kunt het eigenlijk zien als kaar, maar dan met weinig vet en veel minder calorieën. Tegenwoordig zijn er ook veel vegan varianten te koop, bijvoorbeeld van het merk Alpro.

Geef een antwoord