Yoghurt dieet

maart 16, 2022

Het zou heel goed kunnen dat je dit concept nog niet kent. op deze opvallende manier van diëten zijn tot nu toe al veel positieve geluiden, maar is dit terecht? Het is natuurlijk vrij simpel om dit dieet uit te voeren en lijkt daarom te mooi om waar te zijn. Hoog tijd dus om even verder in te zoomen op dit dieet. 

Het vooral een populair dieet in de Verenigde Staten. Dit waarschijnlijk vooral omdat bij dit dieet er snel vooruitgang en resultaat zichtbaar is. Je kan met dit dieet dus in een korte periode veel afvallen. Als je begint met het volgen van dit dieet is de routine eigenlijks heel erg simpel. Het komt er gewoon op neer dat je over de hele dag 2 Liter yoghurt moet binnen zien te krijgen. 2 liter is ongeveer gelijk aan 5 bekers. Dat betekend dus 1 beker bij elke maaltijd en 2 voor tussendoor. Eigenlijk is klinkt dat dus helemaal niet veel. Wanneer het weekend aanbreekt kun je dit dieet eventjes vergeten. Probeer dan alsnog wel gezond te blijven eten. 
Maar ook dit dieet kent natuurlijk zijn voor en nadelen. Voordelen van dit dieet zijn namelijk: Door yoghurt raak je snel vol. Het geeft snel resultaat. Yoghurt is goed voor je darmen en yoghurt is goedkoop. De nadelen van dit dieet zijn, het is lastig om blijvend gewicht te verliezen, het dieet kan eentonig worden en op je kan op lange termijn tekort krijgen aan bepaalde voedingsstoffen. Ook is het belangrijk om te weten is dat yoghurt meer een gezonde aanvulling is dan echt iets om op te teren de hele dag. Het is ook niet gezond om ook alleen puur op yoghurt te leven. Probeer het daarom te combineren met iets anders of er iets bij in te doen zodat het niet alleen puur yoghurt is.

Geef een antwoord