Aankomen door middel van shakes

maart 16, 2022

Wil jij graag aankomen maar weet je niet zo goed hoe je daaraan moet beginnen en hoe je dat moet aanpakken? Aankomen wordt ook vaak onderschat, aankomen is namelijk lastiger dan afvallen en vraagt daarom ook veel doorzettingsvermogen en geduld. Gelukkig is de oplossing heel simpel: Shakes!

Het eerste waar veel mensen aan denken om aan te komen is meer eten en meer vet  krijgen. Je kunt echt verwachten dat je snel aankomt maar gezondheid is natuurlijk anders. Wat is en gezonde manier om aan te komen? Door het nemen van de voedingsmix vult u uw normale voeding aan. Het is  heel eenvoudig aankomen werkt eigenlijk  als afvallen maar dan omgekeerd. Je moet meer calorieën binnenkrijgen dan je verbrandt. Door bijvoorbeeld een milkshake te mengen met volle melk of deze te mengen met een kom yoghurt krijg je extra calorieën binnen die helpen bij gewichtstoename.Een gemiddelde vrouw verbrandt gemiddeld 2000 calorieën en een man 2500. Natuurlijk verschilt dit per persoon. Dus om aan te komen moet je  meer calorieën  eten. Dit kan door je voeding aan te passen en voedingsmiddelen te kiezen  die langzaam door het lichaam worden opgenomen zoals graanproducten donkerbruine of rode pasta, volkoren rijst en veel groenten. Tussen de maaltijden door drink je shakes. Het is heerlijk en zorgt ervoor dat je op een gezonde manier net een paar extra calorieën binnenkrijgt.
Om wat calorieën toe te voegen en omdat je soms gewoon wat lekkers wilt kun je als tussendoortje kiezen voor de volgende producten: fruit, kaas, vleeswaren, hardgekookte eieren, omelet, groenten, volkoren crackers of een bakje yoghurt of melk. kaas. Een handvol noten bevat ook veel calorieën en is ideaal om te snacken. Door op je dagelijkse voeding te letten en je voeding aan te passen zorg je er niet alleen voor dat je je streefgewicht bereikt maar ook behoudt. Laten we zeggen dat je elke dag in een cafetaria zit en geniet van een vette snack de eerste is (het vet) is niet gezond en de tweede is dat het gewicht niet blijft.

Geef een antwoord